Lämpöpumput

Maalämpöpumppu

Maalämpö on ylivoimaisesti edullisin lämmitystapa pitkälle tulevaisuuteen! Se on lisäksi ympäristöystävällistä, uusiutuvaa energiaa, jota voidaan hyödyntää ympäri vuoden.

Maalämpöpumppu käyttää hyväksi maahan sitoutunutta auringon energiaa, jolla se lämmittää kotisi sisätilat sekä lämpimän käyttöveden. Maalämpö on helppo ja huoleton lämmitysmuoto omakotitaloille. Se ei vaadi juuri lainkaan huoltoa ja sen säätäminen on yksinkertaista. 

Ilmavesilämpöpumppu

Maalämpöpumppuun verrattuna on ilmavesilämpöpumpun etuna edullisempi hankintahinta sekä helppo asennettavuus. Ilmavesilämpöpumppu on optimaalinen ratkaisu sellaisiin kohteisiin, joihin maalämpöpumppu on esimerkiksi maaperän tai maalämpökaivoille tarvittavan tilan vuoksi hankala asentaa.  

Ilmavesilämpöpumppu sopii erinomaisesti nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai koko järjestelmän kattavaksi lämmitysjärjestelmäksi. Se on kannattava investointi, jolla voi säästää sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna jopa puolet talon lämmityskustannuksista. Ilmavesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulkoilmasta talon lämmitysvesikiertoon tehokkaasti myös pakkaskeleillä. Samalla se lämmittää myös käyttöveden jopa +60°C:een asti.

 

Poistoilmalämpöpumppu

Päivitetään...