Ilmalämpö­pumput

Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja ekologinen lämmitysmuoto, sillä se käyttää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa sisätilojen lämmittämiseen. Oikeanlainen pumppu tarjoaa suurimmat säästöt lämmityslaskussa, varmistaa ilmalämpöpumpun luotettavan toiminnan ja pitkäikäisyyden sekä tarjoaa asumisen ja elämisen mukavuutta. Ota yhteyttä meihin sivun alalaidassa olevalla lomakkeella, niin autamme Teitä löytämään juuri oikeanlaisen ilmalämpöpumpun asuntoon, autotalliin, mökille, toimistoon tai vaikka halliin.

Ilmalämpöpumppuja on saatavilla kahteen eri käyttötarkoitukseen; lämmittämään ja viilentämään tai ainoastaan viilentämään. Ilmalämpöpumppu on ylivoimaisesti tehokkain viilennyslaite, joka toimii luotettavasti ja hiljaisesti myös kovemmilla helteillä. Laadukas ilmalämpöpumppu pitää sisätilat miellyttävän viileinä juuri halutussa lämpötilassa ja puhdistaa samalla ilmaa samalla vähentäen mahdollisia sisäilmaongelmia. 

 

Ekologisuus 

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa, luonnon omaa lämpöenergiaa. Sen avulla lämmität kotisi vähemmällä energiankulutuksella ja vähennät ympäristön kuormitusta. 

 

Säästöt 

Ilmalämpöpumpulla lämmität kotisi edullisesti. Laite hyödyntää ulkoilmassa olevaa energiaa jopa kylmillä pakkasilla ja kerryttää näin säästöjä suuren osan lämmityskaudesta. Öljy- tai suorasähkölämmitteisen asunnon lämmityskustannukset vähenevät jopa yli 50 prosenttia. 

 

Sopiva lämpötila 

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää huoneilman tasaisesti ja miellyttävästi ilman vedontunnetta. Pakkasista tai helteistä riippumatta kodissasi on aina sopiva lämpötila!

 

Laitteen puhtaanapidolla pidetään yllä ilmalämpöpumpun paras mahdollinen hyötysuhde sekä varmistetaan huoneilman puhtaus ja raikkaus. Säännöllinen ilmalämpöpumpun huolto pidentää laitteen elinkaarta ja saa sen toimimaan paremmalla tehokkuudella, jolloin sen hyötysuhde on parempi ja käyttökustannukset pienemmät.

Tietoja tarjoksesta

Ilmalämpöpumppujen asennus sisältää, avaimet käteen periaatteella:

  • Seinäkiinnikkeet valkoiset - kumivaimentimet 4 kpl,
  • Säänkestävä eristetty putkisto 5 m asti
  • Kotelointi (sis. valkoinen asennuskouru ja kansi)
  • Läpivienti 1 kpl - syöttöjohto pistokkeella (tai turvakytkimellä + 50 €)

Hinnat sis. alv (24%). Asennuksesta saa tehdä lainmukaisen kotitalousvähennyksen.

Tarjous voimassa sopimuksen mukaan.

Linkkejä maahantuoja sivuille, klikkaa logoa.

(Esitteitä vanhoihin malleihin)

Olemme Panasonicin Pro Partner
asennusliike. Asentamillemme Panasonic laitteille myönnetään 5 vuoden
laitetakuu maahantuojan takuuehtojen mukaan.

Sertifikoituna Bosch Lämpömestarina meiltä ostettuihin ja asennettuihin
lämpöpumppuihin annamme 6 vuoden takuun